Allmänt

The Witcher 3: Wild Hunt – första trailern för uppdateringen till next-gen

The Witcher 3: Wild Hunt uppdateras med förbättringar som gör spelet anpassat för nya generationens spelkonsoler. Och äntligen har vi fått den första trailern som visar nyheterna vi har att vänta.

CD Projekt Red har släppt flera detaljer om uppdateringen och nu även visat hur spelet faktiskt ser ut. Tänk bara på att vad du ser i trailern är inspelat från en högpresterande gamingdator med bästa möjliga grafikinställningar.

Bland de stora nyheterna som är värda att nämna så hittar vi stöd för raytracing (så kallad strålspårning) till både spelkonsoler och PC. Andra förbättringar är förbättrade reflektioner, dynamisk skalning av upplösningen, nya och högupplösta texturer samt mycket bättre växtlighet.

På nya generationens spelkonsoler går att välja mellan ett kvalitetsläge (30 fps) och prestandaläge (60 fps). Spelar du på en Playstation 5 så finns fullt stöd för DualSense-kontrollen med adaptiva avtryckare och haptisk återkoppling.

Lästips: Valheim: Äntligen är Mistlands här

Nya uppdrag och armor från Netflix-serien

En annan nyhet är att nya och förbättrade The Witcher 3: Wild Hunt har helt nytt material som inspirerats av serien för Netflix (ni vet, den där Geralt spelas av Henry Cavill). Bland annat unika uppdrag och en Nilfgaardian-armor som syns i serien.

Och det är inte allt. Uppdateringen bjuder på ett förbättrat gränssnitt (spelets så kallade HUD), ett fotoläge och en rad nyheter som tagits direkt från populära moddar till originalspelet. Det finns även stöd för så kallat kors-sparade sparfiler där en plattforms sparfiler fungerar på fler andra. Du kan exempelvis spela på Xbox och ta sparfilen till en PC och fortsätta där.

Om du redan äger The Witcher 3: Wild Hunt så får du uppdateringen med next-gen-förbättringarna helt kostnadsfritt. Den 14 december 2022 släpps uppdateringen och du kan installera den helt gratis direkt vid släppet.

Uppdateringen släpps till PC, Xbox Series X/S och Playstation 5. Nya Complete Edition-versionen av spelet som innehåller huvudspelet och alla expansioner samt uppdateringen släpps också den 14 december till de tre plattformarna. Xbox One och Playstation 4 inkluderas inte i stödet.

Via Neowin

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button