Kontakt / Om

Daniel Haaf

haafse profil

Välkommen till haaf.se – min personliga webbsajt och blogg. Här hittar du främst tips, test och nyheter som rör pennor, bläck, papper och allt annat som har med kontorsprylar att göra. Ett snävt intresse som har vuxit de senaste åren och nu delas med världen på den här sajten.

När jag inte hänger här så underhåller jag min familj så mycket det bara går. Mitt vardagsyrke är content editor, så även där blir det mycket skrivande. I övrigt har jag ett stort intresse för teknik och kameror.

Du hittar mig följande ställen: Facebook, Twitter, Unsplash

Tester och recensionsförfrågningar

De flesta tester jag gör är på prylar som jag själv har köpt och använt under lång tid. Om du är en butik eller tillverkare som önskar få dina produkter fotograferade, testade och recenserade för Haaf.se så är det fullt möjligt. Skicka ett mejl med en förfrågan så återkopplar jag snarast möjligt.

Annonsering

Den här webbsajten använder Google Adsense och affiliate-länkar. Det hjälper mig att betala för kostnaderna kring den här sidan, men inte mer än så. Du har möjlighet att annonsera via banners och native-artiklar på haaf.se om intresse finns. Skicka ett mejl så berättar jag mer.

Back to top button