Allmänt

Pixel Watch släpps inte under 2018

Google kommer inte att släppa en smartklocka under 2018. Den omtalade och beryktade Pixel Watch som vi längtat efter, ja den ska Google inte vara redo att lansera riktigt än.

Det har ryktats en hel del om Pixel Watch. En påstådd uppvisningsklocka för Wear OS som skulle lanseras tillsammans med Google Pixel 3, Pixel 3 XL och hörlurarna Pixel Buds.
Wear OS har haft det riktigt kämpigt de senaste åren med ett bristande intresse hos både användare och tillverkare. Till skillnad från Apple Watch som med watchOS går riktigt bra.
En smart klocka från Google – Pixel Watch – skulle potentiellt vara det lyft som Wear OS-marknaden behöver, men Google har bekräftat att de inte har några planer på detta just nu.
Istället vill Google fokusera på sina befintliga partners i kategorin för smarta klockor, detta enligt Miles Barr som är ansvarig för utvecklingen av Wear OS på Google.
Disel Full Guard 2.5

Flera nya Wear OS-klockor släpps 2018

Under stora teknikmässan IFA 2018 presenterades en mängd nya smarta klockor, flera av dem med Wear OS. Bland annat On Full Guard 2.5 från Diesel och Skagen 2.
Google har också presenterat en ny, större uppdatering till Wear OS som tar bort många av de små utmaningar som plattformen bjuder på idag. Dessutom följer det med en rad nya funktioner och optimeringar.
Bland förbättringarna finner vi snabbare åtkomst till Google Assistant, en omdesignad Google Fit-app och optimerade notifikationer på skärmen. Inga konstigheter egentligen – bara smartare och bättre för användarna.
Nya Wear OS släpps i september till ett i skrivande stund okänt antal smarta klockor.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button