Allmänt

Stor uppdatering till Valheim – Frost Caves & stöd för handkontroller

Valheim har äntligen fått en ny uppdatering och det är en stor sådan. Nyheterna är många och välkomna – inte minst möjligheten att utforska isgrottor som lagts till på områden du inte redan besökt.

En annan nyhet är fullt stöd för handkontroller. Du kan programmera knapparna på handkontrollen, skrolla i alla fönster, växla mellan olika förinställningar och mer. De flesta USB-modellerna stöds.

Läs mer: Så fuskar du i Valheim – odödlig, flyg & alla vapen

Nästa förbättring är att bildvisningsfrekvensen begränsas till 60 fps när du har Valheim i bakgrunden eller öppnar menyerna. Det minskar belastningen och energiförbrukningen.

The fenrings stalking the Mountains at night had to come from somewhere. Now you can finally discover the strange frozen caves where their brethren reside – if you’re brave enough to face them. Maybe you’ll even be able to learn a thing or two from how they fight?

Iron Gate på Steam

Valheim har även fått stöd för Steam Deck, om du råkar vara en av de lyckliga som skaffat ett exemplar.

Andra, mindre förbättringar är generella prestanda och buggfixar, stöd för pausfunktion i enkelspelarläge och mer. Dessutom har spelstudion lagt till tre nya fiender, ett nytt vapen och ett nytt rustningsset.

Valheim har även fått ett nytt event och tre inredningsdetaljer.

Exakt vad som lagts till och vad de heter vill vi inte avslöja. Det skulle ta bort en del av nöjet med att själv upptäcka allt som är nytt. Men om du vill veta så finns en komplett lista här.

Läs mer: Valheim i VR – här är modden du behöver

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button