Pennor & papper

Stor rea på Pen Store – upp till 30 % billigare på allt

Pen Store har en super-rea på alla sina produkter just nu. Mellan den 19 och 28 november så kan du handla i butiken med upp till 30 procent lägre priser.

Du kan alltså spara tusenlappar genom att shoppa de där favoritpennorna som du så länge har kollat på, men kanske inte vågat slå till på inför Black Friday och Black Week.

Lästips: Bästa reservoarpennan – 10 bästa du kan köpa idag (2022)

jinhao x450 medium lamy vista al star pilot metropolitan 2022

Bästa dealsen på reservoarpennor just nu

Några av mina egna favoriter som just nu går att köpa till riktigt bra priser är exempelvis Platinum 3776 Century-serien som just nu är 25 procent billigare.

Ett annat tips är den billigare Pilot MR-serien som just går att köpa för bara 207 kronor. Fantastiska reservoarpennor för både nybörjaren och veteranen som redan har många pennor i samlingen.

Även Lamy Safari-serien har gått ner rejält i pris – perfekt för dig som vill fylla på samlingen med några nya färger och nibstorlekar.

Reservoarpennorna från Parker är också riktigt prisvänliga just nu. Med en prisnedgång på 30 procent så är det superläge att slå till på Duofold Big Red Vintage, en modell som ökat med nära 1 000 kronor i pris under året.

Du hittar alla reservoarpennor hos Pen Store här.

Lästips: Bläck till reservoarpenna – så väljer du rätt (guide och topplista)

black svart pilot lamy parker flaskor danielhaaf 2022

Bästa dealsen på bläck till reservoarpennor just nu

Pilot Iroshizuku är bland det mest högaktade bläcket du kan använda i din reservoarpenna, och just nu finns behållarna med 50ml och de mindre flaskorna med 15 ml att köpa till 20 procents rabatt. Du sparar alltså 56 kronor respektive 20 kronor beroende på vilken storlek du väljer.

Diamine är ett mycket populärt märke för bläck till reservoarpennor och just nu kan du köpa deras 30ml-flaskor till extra lågt pris. Det är en minimal prisskillad på 10 procent, vilket sänker priset till 35 kronor, men många bäckar små gör skillnad.

Lamy T 53 Crystal Ink är en annan favorit hos mig som är ruskigt bra. Du får ett fantastisk bläck (speciellt T53 Obsidian) med fantastiskt flyt ur spetsen – nu till 25 procent lägre pris. Lamy T53 Crystal Ink Obsidian har länge varit mitt favoritval till min finspetsade Duofold Big Red Vintage för bästa resultat på pappret.

Lästips: Köpa reservoarpenna – så väljer du rätt (guide & tips)

pilot capless decimo lamy t52 crystalink topaz fine rhodia90g 2022

Bästa dealsen på papper för reservoarpennor

Lamy har utmärkt papper för dina reservoarpennor och just nu finns Notebook Softcover A5 till extra bra pris. Det här pappret är perfekt för alla dina Lamy-pennor oavsett nibstorlek och med 25 procents rabatt finns ett grymt bra läge att bunkra upp på kvalitetpapper. Det finns även ett skrivhäfte i 3-pack som kanske lockar mer, det är dock inte min egen favorit.

Rhodia är mitt absoluta favoritmärke just nu, efter Tomoe som är notoriskt svår att få tag på i Sverige. Speciellt det högkvalitativa 90 grams-pappret gör att även de mest raspiga spetsarna flyter fint. Exempel på anteckningsböcker som använder det är GoalBook A5 Dotted och Soft Cover XL Dotted.

Upp till 30 procent lägre pris på allt – nästan

När jag skriver allt så hade jag önskat att det faktiskt menade allt, men det finns ett undantag; Pen Stores Julkalender 2022 omfattas inte. Den kan du köpa till normalpriset 445 kronor här.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button