Prylar

Nya Apple AirPods (2019) – det här måste du veta

Här är nya Apple AirPods (2019) med trådlöst laddningsfodral, Hey Siri-stöd och bättre batteritid. Det nya laddningsfodralet medföljer hörlurarna, men kan också köpas separat för befintliga AirPods-användare.

Nya Apple AirPods (2019) är inte AirPods 2 som många går och väntar på. Men det betyder inte att nya hörlurarna är någon dålig uppgradering. Här förklarar vi vad som är nytt och varför det är viktiga förändringar.

Trådlöst laddningsfodral

Det trådlösa laddningsfodralet har stöd för Qi-tekniken. Det betyder att det inbyggda batteriet kan laddas med i princip vilken trådlös laddare som helst med Qi-stöd. Det betyder också att fodralet är nämnvärt dyrare än tidigare.

En förbättring som är liten men välkommen är att strömindikatorn är flyttad. Den lilla LED-lampan sitter på insidan på det gamla laddningsfodralet. På nya modellen har lampan istället placerats på utsidan.

Ny H1-krets

Nya Apple Airpods (2019) använder nya H1-kretsen. Den är optimerad för att ge hörlurarna flera förbättringar över förra generationens AirPods. Här är de tre största och mest nämnvärda.

Stöd för Hello Siri

Med stöd för Hello Siri kan du initiera olika kommandon direkt med rösten. Du behöver inte längre dubbel-trycka på ena hörluren likt tidigare.

Längre batteritid

Nya H1-kretsen gör att batteritiden ökar i hörlurarna. Den är nämligen mer energieffektiv och ger upp till 50 procent längre samtalstid. En välkommen förbättring.

Snabbare enhetsväxling

Tack vare H1-kretsen har växlingen mellan olika anslutna enheter blivit snabbare. Närmare bestämt dubbelt så snabb som med första generationens AirPods.

apple airpods 2019 2

Så mycket kostar Apple AirPods (2019)

  • 199 USD: Apple AirPods (2019) med nya trådlösa laddningsfordralet
  • 159 USD: Apple AirPods (2019) med gamla laddningsfodralet
  • 79 USD: Endast nya, trådlösa laddningsfodralet

Det här måste du ha för att använda nya Apple AirPods (2019)

  • iOS 12.2
  • watchOS 5.2
  • macOS 10.14.4

För att kunna använda de nya hörlurarna måste du använda senaste versionerna av iOS, watchOS respektive macOS. Modellen släpps under vecka 13, så Apple släpper uppdateringar med senaste versionerna i god tid innan dess.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button