Allmänt

Är Xiaomi Mi Band 7 vattentät? Här är svaret!

Xioami Mi Band 7 är det senaste och hetaste aktivitetsarmbandet på marknaden just nu – och prismässigt det kanske mest köpvärda alternativet bland tungviktare som FitBit och Garmin.

De tidigare modellerna i serien erbjuder bra vädertålighet som gör att du kunnat använda aktivitetsarmbanden även i regn och när du simmar. Frågan vi ställer oss är huruvida Xiaomi har bättrat på vädertåligheten med Mi Band 7. Här får du svaret.

Lästips: Är Mi Band 5 vattentät? Här är svaret!

Mi Band 7 är vattentålig – till en gräns

  • Vattentät ner till 50 meters djup / 5 ATM
  • Har stöd för mätning av simträning

Xiaomi har INTE förbättrat vattentåligheten i Mi Band 7. Åtminstone inte jämfört föregångare Mi Band 6.

Det betyder dock inte att vattentåligheten är dålig, utan tvärtom. Xiaomi säger att modellen klarar ett vattentryck ned till 5 ATM, vilket motsvarar cirka 50 meters djup.

Det betyder att du kan både dyka från kanten på poolen och göra dina simlängder utan problem med en Mi Band 7 på handleden. Den har även simträningsprogram speciellt för simträning.

Vad du INTE kan göra med Mi Band 7

  • Är INTE anpassad för dyktning
  • Kan inte användas till vattensporter

Att aktivitetsarmbandet är vattentåligt och kan användas när du simmar eller dyker från poolkanten är en sak. Men att faktiskt dyka ner till 50 meters djup är något helt annat – och är något du absolut inte ska göra med en Mi Band 7.

När tillverkare säger att deras prylar är tåliga ned till 5 ATM / 50 meters djup så är det en indikation på att de klarar grunt vatten och mycket lätt vattentryck. Mer specifikt lättare strilat vatten som regn och duschen.

Det betyder inte att kunna djupdyka med lufttuber. Inte heller ska du utöva vattensporter med en Mi Band 7. Det är den inte designad till att klar heller. Med vattensporter menas dykning från hög höjd, vattenskidor, vattenskoter och liknande.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button