Vilka armband till Samsung Galaxy Watch Active?

Galaxy Watch Active kan använda alla armband med bredden 20 millimeter. Det betyder att du har hundratals varianter och sorter att välja mellan. Här berättar vi mer om vad det betyder för dig.

Samsung Galaxy Watch Active är en smartklocka med utmärkta funktioner och en riktigt hygglig prislapp. En avskalad variant av Galaxy Watch, utan den roterande ringen och med tunnare design.

Med i lådan till Galaxy Watch Active medföljer ett enklare silikonarmband. Det har bredden 20 millimeter och är ett utmärkt armband att börja med; både till vardags och träning.

Annons

Vad armbandet däremot inte är lika bra till är finare tillställningar och sammankomster. Det har inte riktigt den känsla som man kanske vill ha när skjortan eller kostymen är på.

Här är några varianter av armband att kolla på för Galaxy Watch Active:

Galaxy Watch Active har snabbfäste för armbandet

En fördel med standardarmbandet till Galaxy Watch Active är att det finns ett snabbfäste för armbandet. På armbandet sitter små ”spakar” som gör det enkelt att flytta pinnen som håller armbandet på plats.

Tyvärr finns inte det på alla normala armband du kan köpa. Om du köper fel måste du måste lirka en hel del både när du ska ta av armbandet och sätta på ett nytt. Du kan behöva köpa till extra fästpinnar som håller fast armbandet i klockans hållare i det fallet.

Andra tillverkare – som Apple, Fitbit och Huawei – har också praktiska snabbfästen som göra att du tar av och på armband från klockan på sekunder.

Välj rätt material när du tränar

Om du ofta är aktiv och tränar mycket är silikonarmband bästa valet.

Silikonarmbandet är tätslutande mot huden, så du bör välja ett band speciellt designat för sport. Dessa har extra många och stora hål för att ventilera ordentligt. Se bilden ovan för ett exempel på hur det kan se ut.

Bli inte avskräckt om du tycker att de många hålen ser konstiga eller obekväma ut. Sportambanden är ofta bekvämare i längden än de standardarmband av silikon som medföljer smartklockan. Armbandet på bilden hittar du på Mytrendyphone.se.

Undvik läderarmbanden när du svettas, oavsett om det är på träningen eller under varma sommardagar. Anledningen är att läder snabbt suger åt sig av svetten och missfärgas på ett sätt som ofta inte går bort.

Annons

Senaste artiklarna

Asus Chromebook C425: Strömsnål laptop med Chrome OS & 14-tumsskärm

Asus Chromebook C425 är en bärbar dator med Chrome OS, en strömsnål Intel Amber Lake-processor och clamshell-design. Läs mer om nya datorn...

YouTube Music fungerar nu med Waze i mobilen

Nu kan du använda YouTube Music direkt i GPS-navigatorn Waze. Sen tidigare har det funnits stöd för flera andra musiktjänster – men...

Google Nest Mini 2019 – andra generationens Home Mini på gång

Väntar du på att Google ska uppgradera de smarta högtalarna Home och Home Mini? Då kanske vi har en bra nyhet till...

Google Pixel 4 & Pixel 4 XL kan få 90 Hz-skärmar och OLED

Går du och väntar på att Google ska presentera kommande mobiltelefonen Pixel 4? Då har jag några riktigt spännande rykten att berätta...

Spotify Premium for Family kan få prishöjning med 13 procent

Spotify vill höja priset på Premium for Family. Det är åtminstone indikationen de ger efter ett uppmärksammat test på den skandinaviska marknaden.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här