Tips

Valheim – alla bossar & Haldor nära din spawn med denna seed

Valheim är ett stort spel. Mycket stort spel. Och har du riktigt otur så kommer du att få springa långa sträckor och åka en hel del båt för att hitta alla bossar och köpslå med handlaren Haldor. Om du däremot använder rätt seed när du skapar en ny värld så kan du istället får alla inom rätt hyggligt avstånd.

En Reddit-användare lyckades hitta en kartseed som placerar alla fem bossarna samt handlaren Haldor väldigt nära spawn-punkten.

valheim seed alla bossar samma plats haldor early access 2021

Det kanske tar bort en del av tjusningen med att utforska alla områden som Valheim har att erbjuda, men om du vill ha det lite enklare så är det knappast fusk att använda ”rätt” seed.

Lästips: Bättre prestanda i Valheim – enkelt knep för högre FPS

Och vilken seed är det kanske du undrar? Den här: HHcLC5acQt

En seed anger var din karaktär börjar på kartan. Anledningen till att några tecken kan göra att din värld ser exakt likadan ut som din kompis värld med samma seed har med förutbestämda regler för skapandet att göra.

Nämnvärt är att det här inte klassas som fusk. Precis som i Minecraft så är det ibland önskvärt att få ett visst utseende på världen, att hamna nära en specifik del för att bygga det där långhuset med bästa utsikten eller något annat.

Och med rätt seed så är det möjligt – prova själv att ändra i tecknen själv och se var du hamnar.

Lästips: Kom igång med Valheim – bästa tipsen för att komma igång snabbt

Den här specifika seeden hittades av InfernoFPS på Reddit. Läs mer och se kommentarer här.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button