Appar

Uppdatera appar i Windows automatiskt med Kaspersky Software Updater

Kaspersky Software Updater hjälper dig att hålla ordning på dina applikationer i Windows 10. Verktyget scannar hårddisken efter appar och kollar om de har uppdateringar som du kan installera. Du slipper kolla själv och sparar både tid och frustration.

Glöm inte att uppdatera alla dina appar i Windows. Annars är risken att du inte får alla nya, smarta funktioner som följer med nya versioner. Dessutom är gamla appar en säkerhetsrisk eftersom de kan innehålla sårbarheter som nyttjas av hackare.

Många appar har idag möjlighet att själva kolla om de har nya uppdateringar. Men det är långt ifrån alla som kan kolla själv, vilket betyder att du måste göra det manuellt. Och ärligt, hur många kommer ihåg att kolla så att senaste versionen hela tiden är installerad?

Med verktyg som Kaspersky Software Updater slipper du tänka på vilken version som är installerad.

Kaspersky Software Updater identifierar alla dina appar på hårddisken och kollar åt dig. När en uppdatering hittas får du en notifikation om det och verktyget uppdaterar nästan alla appar helt i det tysta utan att du behöver göra något.

Ladda ner Kaspersky Software Updater

Ladda ner:  Officiella webbsidan för Kaspersky Software Updater

Utvecklare: Kaspersky

Storlek: Installationsfil (2,9 MB) Nerladdning i appen (58 MB)

kaspersky software updater lista
Uppdatera alla appar direkt, eller ta bort appar du inte vill uppdatera just nu.

Frågor och svar om Kaspersky Software Updater?

Vad är Kaspersky Software Updater?

Kaspersky Software Updater är ett verktyg som identifierar alla appar i Windows och berättar om de måste uppdateras. Du kan installera uppdateringarna direkt via Kaspersky Updater.

Hur mycket kostar Kaspersky Software Updater?

Kaspersky Software Updater är helt gratis att ladda ner och använda. Åtminstone behöver du inte betala pengar för appen. Däremot måste du acceptera att dela data med Kaspersky för marknadsföringssyften. Det är den faktiska kostnaden.

Vilka alternativ finns till Kaspersky Software Updater?

Det finns många alternativ att välja mellan. Ett av de bättre verktygen är Glary Utilities. Med Glary Utilities får du smarta lösningar för att uppdatera och ta bort appar, och för att rensa bland onödiga filer på hårddisken.Läs mer och ladda ner Glary Utilities här.

Vad går jag med på när jag installerar appen?

Kaspersky Updater har tre avtal som du måste acceptera innan du kan installera appen: användaravtalet, integritetspolicyn och marknadsföringssyftet. När du avinstallerar appen upphävs ditt godkännande.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button