Allmänt

Samsung Galaxy Watch Active: Första uppdateringen till smartklockan

Samsung Galaxy Watch Active har fått sin första uppdatering till mjukvaran. Smartklockan presenterades i februari 2019 och är ett mindre, smäckrare alternativ till populära Galaxy Watch.

Den nya mjukvaran till Samsung Galaxy Watch Active har versionsnumret R500XXU1BSD3 / R500OXA1BSD3. Storleken är minst sagt låga 13,83 MB, vilket betyder att uppdateringen inte har några stora förändringar.

Men det betyder inte att du ska vänta med att installera uppdateringen när du får den. Enligt Samsung har de justerat algoritmen till laddningen av batteriet. Och bara det gör nya versionen viktig att installera snarast.

Uppdateringen finns just nu att ladda ner för amerikanska användare. Det är oklart när den släpps till svenska Galaxy Watch Active.

Du får en avisering i mobiltelefonen eller på smartklockan när du har en tillgänglig uppdatering. Vill du inte vänta på det kan du alltid kontrollera manuellt också. Öppna Wear-appen > Klicka på Om klockan > Klicka på Uppdatera klockprogramvara > klicka på Uppdatera nu.

Uppdateringen laddas ner och installeras över OTA. Det betyder att smartklockan behåller alla inställningar från tidigare.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button