Samsung Galaxy Watch Active: Första uppdateringen till smartklockan

Samsung Galaxy Watch Active har fått sin första uppdatering till mjukvaran. Smartklockan presenterades i februari 2019 och är ett mindre, smäckrare alternativ till populära Galaxy Watch.

Den nya mjukvaran till Samsung Galaxy Watch Active har versionsnumret R500XXU1BSD3 / R500OXA1BSD3. Storleken är minst sagt låga 13,83 MB, vilket betyder att uppdateringen inte har några stora förändringar.

Men det betyder inte att du ska vänta med att installera uppdateringen när du får den. Enligt Samsung har de justerat algoritmen till laddningen av batteriet. Och bara det gör nya versionen viktig att installera snarast.

Annons

Uppdateringen finns just nu att ladda ner för amerikanska användare. Det är oklart när den släpps till svenska Galaxy Watch Active.

Du får en avisering i mobiltelefonen eller på smartklockan när du har en tillgänglig uppdatering. Vill du inte vänta på det kan du alltid kontrollera manuellt också. Öppna Wear-appen > Klicka på Om klockan > Klicka på Uppdatera klockprogramvara > klicka på Uppdatera nu.

Uppdateringen laddas ner och installeras över OTA. Det betyder att smartklockan behåller alla inställningar från tidigare.

Annons

Senaste artiklarna

Google Pixel 4 & Pixel 4 XL kan få 90 Hz-skärmar och OLED

Går du och väntar på att Google ska presentera kommande mobiltelefonen Pixel 4? Då har jag några riktigt spännande rykten att berätta...

Spotify Premium for Family kan få prishöjning med 13 procent

Spotify vill höja priset på Premium for Family. Det är åtminstone indikationen de ger efter ett uppmärksammat test på den skandinaviska marknaden.

10 saker du måste veta om Minut Point innan du köper

Minut Point är en larmlösning som använder små brandvarnsliknande larmpuckar med sensorer. Du monterar larmpuckarna på väggen eller i taket, aktiverar i...

AudioQuest DragonFly Cobalt: Bättre ljudkvalitet i dina hörlurar

AudioQuest DragonFly Cobalt är en ny, portabel D/A-omvandlare för din mobiltelefon och dator. Genom att ansluta DragonFly Cobalt mellan dina hörlurar och...

Alla kärnor i AMD Ryzen 3000-serien klarar inte full hastighet

Din AMD Ryzen 3000-processor är sannolikt inte fullt så snabb som tillverkaren påstår att den är. Enligt både AMD och oberoende tester...

Fler artiklar

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här