Allmänt

Samsung Galaxy S23 kan se identisk ut med Galaxy S22-serien

Samsung väntas presentera Galaxy S23-serien tidigt under 2023, men redan idag kan vi avslöja att mobiltelefonerna sannolikt är visuellt identiska md befintliga Galaxy S22-serien.

Åtminstone om vi ska tro de senaste uppgifterna från kända Samsung-läckaren och Twitter-kontot Ice universe.

Få nyheter till Galaxy S23, S23+ och S23 Ultra

I ett meddelande säger Ice universe att bara ett fåtal nyheter är att vänta i Galaxy S23-modellerna. Med Galaxy S23 och S23+ är det bara systemkretsen som ska vara byt. Med Galaxy S23 Ultra väntas sytemkretsen, skärmen och huvudkameran att vara nya.

Huruvida uppgifterna stämmer återstår att se. Det är även troligt att mobiltelefonerna kommer med en nyare version av Android och det vore förvånansvärt om Samsung bara gör de få ändringarna som Ice universe pekar på.

Samsung Galaxy S23-serien kan få Exynos istället för Snapdragon

Den stora frågan är vilken systemkrets som mobiltelefonerna får. Med befintliga Galaxy S22-serien så får man antingen Samsung Exynos 2200 eller Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 beroende på vilken marknad man köper mobiltelefonen på.

Europeiska användare får snällt nöja sig med Exynos-processorn, en krets som har fått kritik då den upplevs vara märkbart sämre än motsvarande systemkrets från Qualcomm.

Det har släpps lite motstridiga uppgifter om huruvida Samsung planerar att fortsätta med Exynos-serien eller inte i Europa. Just nu verkar det som att Galaxy S23 tyvärr får efterföljaren Exynos 2300 istället för Snapdragon 8 Gen 2 som den amerikanska varianten väntas få.

Det gör inget om Galaxy S23 får samma utseende som S22

Samsung måste inte ändra designen på Galaxy S23 för att göra den attraktiv. Men däremot måste den sydkoreanska tillverkaren göra mer än att byta systemkretsen om man vill att nya mobiltelefonerna ska vara köpkraftig bredvid nya iPhone 14-serien från Apple.

Via Phonearena

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button