Allmänt

Teaser för Scream VI – här är första videon

Paramount Pictures har släppt en första, lockande teaser för kommande filmen Scream VI. Videon är bara en minut lång, men sätter ändå en känsla av skräck i den som redan sett de tidigare filmerna – inte minst originalfilmen från 1996 som blev starten på en helt ny genre.

Sedan första filmen så har intresset stagnerat för Scream-serien. Lite som Halloween-serien så tappade den fart och behöver verkligen en nystart om filmstudion ska locka biobesökarna. Och kanske är det precis vad vi får se med Scream VI.

I den nya filmen så är vi inte längre i den idylliska staden Woodsboro, utan har flyttat oss in i storstan istället. Bara det lär ingjuta lite friska fläktar i filmen. Den här filmen påstås dessutom vara den blodigaste någonsin i serien, vilket kanske är på gott och ont.

De tidigare Scream-stjärnorna David Arquette och Neve Campbell gör inget bejublat återtåg i den här filmen, däremot får vi se Courteney Cox igen.

Andra nyheter är att regissörikonen Wes Craven inte regisserar filmen den här gången. Istället är det Tyler Gillett och Matt Bettinelli-Olpin som får den äran. De regisserade även Scream V. Och så var det premiärdatumet – den 10 mars 2023 är det dags att skrika igen.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button