Microsoft Office 365: Installera på obegränsat antal datorer

Microsoft gör det lättare att använda Office 365 på fler datorer och Windows-plattor. Begränsningen på antalet enheter som Office kan installeras på tas nämligen bort.

Det är ett tämligen oväntat drag från Microsoft att ta bort begränsningen på hur många datorer och Windows-plattor som en enskild Office 365-licens kan installeras på.

Tidigare var Office 365 Personal låst till upp till fem enheter och Office 365 Home till 10 enheter med fem separata användarkonton. Enhets-begränsningarna tas nu bort.

Annons

Från den 2 oktober kan du installera båda varianterna av Office 365 på hur många datorer och andra prylar som helst. Med restriktionen att du bara kan vara inloggad på maximalt fem samtidigt.

Office 365 varnar om du loggar in på för många enheter

Om du redan är inloggad med ditt konto på fem enheter och försöker med en sjätte så visas ett varningsmeddelande. Där står att du måste logga ut från en annan enhet innan du kan använda Office på den sjätte maskinen.

Microsoft passar även på att öka antalet Microsoft-konton som kan anslutas till Office 365 Home. Från den 2 oktober kan du ha sex användare istället för fem som tidigare.

Ändringarna ökar värdet av både Office 365 Personal och Office 365 Home. Om ni är sex personer i hushållet är det enklare att komma igång med Office-sviten för alla, utan att den sista måste skaffa en separat licens.

Och med sex personer till samma Home-licens betyder det att ni kan ha upp till 30 samtidiga enheter aktiverade och inloggade till samma licens.

Annons

Senaste artiklarna

Asus Chromebook C425: Strömsnål laptop med Chrome OS & 14-tumsskärm

Asus Chromebook C425 är en bärbar dator med Chrome OS, en strömsnål Intel Amber Lake-processor och clamshell-design. Läs mer om nya datorn...

YouTube Music fungerar nu med Waze i mobilen

Nu kan du använda YouTube Music direkt i GPS-navigatorn Waze. Sen tidigare har det funnits stöd för flera andra musiktjänster – men...

Google Nest Mini 2019 – andra generationens Home Mini på gång

Väntar du på att Google ska uppgradera de smarta högtalarna Home och Home Mini? Då kanske vi har en bra nyhet till...

Google Pixel 4 & Pixel 4 XL kan få 90 Hz-skärmar och OLED

Går du och väntar på att Google ska presentera kommande mobiltelefonen Pixel 4? Då har jag några riktigt spännande rykten att berätta...

Spotify Premium for Family kan få prishöjning med 13 procent

Spotify vill höja priset på Premium for Family. Det är åtminstone indikationen de ger efter ett uppmärksammat test på den skandinaviska marknaden.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här