Appar

Microsoft Office 365: Installera på obegränsat antal datorer

Microsoft gör det lättare att använda Office 365 på fler datorer och Windows-plattor. Begränsningen på antalet enheter som Office kan installeras på tas nämligen bort.

Det är ett tämligen oväntat drag från Microsoft att ta bort begränsningen på hur många datorer och Windows-plattor som en enskild Office 365-licens kan installeras på.

Tidigare var Office 365 Personal låst till upp till fem enheter och Office 365 Home till 10 enheter med fem separata användarkonton. Enhets-begränsningarna tas nu bort.

Från den 2 oktober kan du installera båda varianterna av Office 365 på hur många datorer och andra prylar som helst. Med restriktionen att du bara kan vara inloggad på maximalt fem samtidigt.

Office 365 varnar om du loggar in på för många enheter

Om du redan är inloggad med ditt konto på fem enheter och försöker med en sjätte så visas ett varningsmeddelande. Där står att du måste logga ut från en annan enhet innan du kan använda Office på den sjätte maskinen.

Microsoft passar även på att öka antalet Microsoft-konton som kan anslutas till Office 365 Home. Från den 2 oktober kan du ha sex användare istället för fem som tidigare.

Ändringarna ökar värdet av både Office 365 Personal och Office 365 Home. Om ni är sex personer i hushållet är det enklare att komma igång med Office-sviten för alla, utan att den sista måste skaffa en separat licens.

Och med sex personer till samma Home-licens betyder det att ni kan ha upp till 30 samtidiga enheter aktiverade och inloggade till samma licens.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button