Tips

Hitta den bästa kartan med en kartgenerator till Valheim

Om du vill hitta den bästa kartan till Valheim så ska du använda en så kallad kartgenerator. Ett utmärkt gratisverktyg som gör det enklare att förstå vad du faktiskt ger dig in i när världen laddas första gången.

Valheim World Generator är namnet på en seed-generator för Valheim som du kan använda direkt i webbläsaren. Du måste inte installera något program eller betala för att använda Valheim World Generator – det är (åtminstone för stunden) helt kostnadsfritt.

Lästips: Bättre prestanda i Valheim – enkelt knep för högre FPS

Skaparen kallar sig wd40bomber7 och det tar bara några minuter att ladda din nya, spännande karta. Allt som behövs är att du fyller i några slumpmässiga tecken, väljer kartans kvalitet (bara i webbläsaren) och väljer vilka platser du vill ha utmärkta.

valheim kartgenerator 2021 valheim world generator karta
Du behöver inte se alla platser. Bara kryssa i de du vill veta.

Klicka på den stora gröna knappen Go! och kartan skapas på några minuter. Tänk på att det är enorma ytor som måste genereras, så det kan ta några minuter där tabben (eller hela webbläsaren) slutar svara. Bara låt allt vara en liten stund så får du snart en klar bild över hur världen ser ut.

Det ska sägas att Valheim World Generator inte är den mest stabila kartgeneratorn vi stött på.

Då och då visas felmeddelanden, ibland kraschar sidan helt så att tabben måste laddas om och när vi klickar oss fram bland valen är det en märkbar fördröjning mellan klick och att något händer.

Dessutom är det inte en krypterad anslutning (bara http) och du bör bara använda Google Chrome.

Tycker du att en kartgenerator känns fuskigt? Det kanske är så för en del, men jag vill hellre veta var spelets trader befinner sig direkt istället för att planlöst leta i flera timmar om det vill sig illa.

Lästips: Så säkerhetskopierar du dina Valheim-sparfiler

Glöm inte att spara den ”seed” som generatorn ger dig när du skapat en värld som känns spelbar. Den korta textsträngen behövs när du skapar din värld i Valheim.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button