Prylar

Garmin Vivoactive 3 Music – träningsklocka med plats för 500 låtar

Om du gärna tar med dig favoritmusiken och hörlurarna på löprundan – då är Garmin Vivoactive 3 Music något för dig. En träningsklocka som håller koll på dina aktivitetspass och har utrymme för 500 låtar.Garmin Vivoactive 3 Music har samma uppsättning funktioner och design som ursprungsmodellen Vivoactive 3. Det betyder bland annat inbyggd GPS-stöd, visning av notifikationer från din mobiltelefon och kontaktlös betalning med Garmin Pay.
Träningsklockan är ordentligt tätad för att klara både duschen och ett träningspass i bassängen. Du kan räkna med cirka sju dagars batteritid på en laddning i telefonläge eller 13 timmar med GPS:en påslagen. Vill du använda GPS:en och lyssna på musik samtidigt dyker tiden till bara 5 timmar.
Vivoactive 3 Music fungerar med både Android och iPhone. Du får snäppet fler funktioner med Android eftersom Apple har låst in iOS så hårt till sig själv. Men klockan kan använda Garmin Connect för att synkronisera, så den fungerar utmärkt rent generellt oavsett vad du använder.

Vivoactive 3 Music är för både träning och dagsaktiviteter

Garmin Vivofit 3 Music Back
Garmin Vivofit 3 Music har en inbyggd pulsmätare på klockans baksida. Där sitter tre dioder som används för att mäta blodets flöde på din handled. Det finns även stöd för ANT+ om du vill ansluta en extern pulsmätare.
Andra nämnvärda sensorer är inbyggd kompass, altimeter för höjdmätning, gyroskop, accelerometer och termometer. Om du tappar bort mobiltelefonen eller träningsklockan kan du använda den ene före att hitta den andre. Så länge de är anslutna till varandra via Bluetooth
Storleken på träningsklockan är 43.1 x 43.1 x 13.6 millimeter och vikten stannar på 39 gram. Pekskärmens storlek är 1.2 tum och har en upplösning på 240 x 240 pixlar.
Cirkapriset för Garmin Vivoactive 3 Music är 3 600 kronor inklusive moms. En ordentligt prishöjning från originalet som idag kostar runt 2 700 kronor. Om du inte behöver utrymmet för musik kan du hoppa Music-varianten och spara några hundralappar.


Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button