Tips

Är Mi Band 6 vattentät? Här är svaret!

Ja, Mi Band 6 är vattent – men du ska inte använda aktivitetsarmbandet hur som helst i vatten. Den här modellen har precis som föregångaren Mi Band 5 en rad begränsningar. Om du använder armbandet på fel sätt i närheten av vatten kan den skadas bortom räddning.

Sjätte generationens aktivitetsarmband i Mi Band-serien är precis som föregångarna vattentät.

Det betyder att du kan använda Mi Band 6 när du simmar i simbassängen och även dyka ner till maximalt 50 meters djup om du vågar det. Åtminstone enligt specifikationerna så är det möjligt, men du bör absolut inte göra det i praktiken.

Att Mi Band 6 är klassad för nedsänkning till 50 meters djup, eller 5 atm, indikerar bara att konstruktionen är lämplig för användning i vatten.

Du kan exempelvis bada, duscha, simma i grunt vatten, fiska och gå i regn med aktivitetsarmbandet. Du kan till och med mäta olika simstilar och få träningsdata med Mi Band 6 om du vill. Exempelvis se din hastighet och hur många simtag du gjort.

Vad du däremot aldrig ska göra med Mi Band 6 är att dyka med den. Inte heller ska du utöva vattensporter eller använda den på en segelbåt. Aktivitetsarmbandet är helt enkelt inte anpassat för hårt tryck, slag, stötar och liknande.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button